Jimmy Lindahl om Fiskevård

2016-03-10

Kursen ingöt ett nytt och roligt sätt för mig att lära efter flera års skoltrötthet. Detta lede mig in i den värld som jag i hela mitt liv känt jag bör vara en del av. I dag så har jag fast anställning som biolog o arbetsledare för en av Sveriges största satsningar på biologisk återställning (Ringsjöprojektet).

Har även sedan många år tillbaks haft säsongsanställning på Länsstyrelsen o HaV och sysslar då med provfisken, elfisken o en del provtagning och för några år sedan startade jag ett företag som sysslar med ovan nämnda ämnen.

Som sagt så finns det mycket jobb i detta ämne, bara man är lyhörd, framåt o har ett brinnande intresse, då kan denna kurs vara ett bra startskott i strävan efter att få jobba med det man brinner för.

Det finns inget som slår den där känslan när man lyckas rätta till de misstag som vårt moderna samhälle medfört. Att få vara med och se när arter som varit försvunna i 30, 40 eller 50 år plötsligt dyker upp pga. ditt arbete, ja då får man den där oslagbara tillfredställelsen som slår allt, det är en lön i sig.

Mvh

 Jimmy Lindahl, CWC Fishing Team                                                    Biolog och projektledare för Ringsjöprojektet

Senast uppdaterad 2016-03-10 14:56:22