Vernissage 28/4

2018-04-12

Den 28/4 kl. 12.00 är det vernissage för fotoutställningen PURA VIDA – VÅRT COSTA RICA på Blekinge Museum. De som ställer ut är deltagare från Internationellt projekt på Blekinge folkhögskola.

Nu visar deltagare från Internationellt projekt upp sitt Costa Rica.

Efter en höst och vinter av förberedelser där deltagarna studerat foto och bildbehandling, spanska och kunskap om landet gav de sig i väg i februari för tre spännande veckor i Costa Rica.

Fotoläraren Magdalena Caris ledde en blandad grupp med sex deltagare i åldrar från 19 till 69, från olika kurser på skolan, med olika yrkes- och livserfarenheter. Det visade sig att de kompletterade varandra på ett alldeles utmärkt sätt!

Gruppen arbetade som volontärer på ett äldreboende på förmiddagarna, med allt från kök och tvätt till terapi och matning. Eftermiddagar och helger ägnades åt att lära känna landet och människorna; med regnskog, vulkaner, kaffeplantage, stadsliv och stränder.

Mycket tid ägnades åt att ta de foton som från den 28/4 ställs ut på Blekinge Museum i Karlskrona. Utställningen är gratis och pågår till den 27/5.

Missa inte att lyssna på P4 kl. 11.00 den 25/4 då det handlar om utställningen.

Välkomna! 

Mer information om Internationellt projekt hittar du HÄR

Senast uppdaterad 2018-04-12 11:37:44