Romeo och Julia

Teaterdagar för dig med funktionsvariationer som har erfarenhet av att spela teater tillsammans med andra. Kursen innehåller teaterlek, fantasi- och rollövningar.

Kurstiden är 18-21/6.

Vi kommer att använda av oss berättelsen om Romeo och Julia. Undersöka dem och deras relation. Meningen med kursen är också att du får träffa andra som liksom du spelar teater och utbyta erfarenheter. 

Kursen är en dagkurs, vilket innebär att det endast finns personal på skolan under dagarna. För deltagare som behöver ledsagare för att kunna delta är det viktigt att kontakta sin kommun i god tid för att ansöka om det. Skolan har begränsad tillgänglighet för personer med främst fysiska funktionsnedsättningar. Vänligen kontakta skolan för mer information.

Vi kan erbjuda ett begränsat antal platser på vårt internat. Först till kvarn gäller, därefter reservplatser. I rumspriset ingår lakan, frukost och middag. Kostnaden är beräknad på enkelrum som är vårt standardalternativ. Extra madrass/dubbelrum går att boka vid önskemål.

400 kr (förmiddagsfika, lunch, kopiering, försäkring och WiFi.) Resa till och från skolan. Om man vill bo på internatet kostar det 500 kr/natt.

Antal deltagare: minst 5 och max 16 personer

ANSÖK HÄR

Senast uppdaterad 2017-12-04 15:32:55

Kontakt

Erika Silfver Erika Silfver Lärare 0457-731885
Maria Ottosson Maria Ottosson Lärare 0457-731885