Blond young woman  in hiking boots and blue rain jacket sporty outfit hand writing in a journal, sitting by the mountain stream on ground. Picturesque forest and little river.Green moss on rocks.

Skriv och vandra, tillsammans med dig själv och andra!

Brukar du fantisera om vem/vilka som stått och väntat på busshållplatsen vid den gamla landsvägen som numera är rostig och öde? Eller tänk om den knotiga eken i hörnet av utedasset, med sina hundraåriga rötter kunde viska? Vad skulle den viska om då? Eller vad var det som egentligen hände vid den smalaste gränden mellan de medeltida träkåkarna med kullerstenar. Kullerstenar förresten, vem berättar deras berättelse?

Vi söker inspiration till skrivande, såväl dokumentärt som fiktivt, genom att besöka, vandra och skriva i olika miljöer. Blekinges kust- och skogslandskap tillsammans med medeltida platser som Bräkne-Hoby och Ronneby får bidra med stimulans för dej som vill prova på och/eller utveckla ditt skrivande.

Tillsammans delar vi upplevelser och om så önskas texter med varandra. Skrivövningar, såväl kortare som längre görs både i de miljöer vi vistas i och ”hemma” på folkhögskolan.

Denna kurs passar flera skrivande åldrar – så varför inte passa på att göra något tillsammans, barnbarn och mor- och farföräldrar, vänner, syskon …

Kursledare: Erika Silfver, lärare på Blekinge folkhögskola

Kurstid: 12-15 juni 2023

Ansök senast: 2 maj 2023

Kostnad: Externat 1000 kr inkl. moms. I kostnaden ingår förmiddagsfika och lunch, försäkring, viss kopiering mm.

Internat: Plats i dubbelrum 3280 kr inkl. moms. Plats i enkelrum 3680 kr inkl. moms. I kostnaden ingår boende, frukost, förmiddagsfika, lunch, kvällsmat, försäkring, viss kopiering mm.

Resekostnad med ca 300 kr inkl. moms tillkommer.

ANSÖK HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.